Puya a castigat irevocabil procesul privind numele formatiei din care facea parte si Tudor Sisu.

ICCJ a respins recursul lui Caddy (Vlad Neagu Dragos) impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti, care a respins, in februarie 2009, contestatia cantaretului impotriva hotararii Tribunalului Bucuresti, prin care a fost anulata inregistrarea numelui formatiei „La Familia” la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci de catre trupa BUG Mafia, relateaza NewsIn.

Procesul a inceput in 2006, dupa ce Dragos Gardescu, cantaretul de hip-hop cunoscut sub numele de Puya, l-a dat in judecata pe membrul BUG Mafia, Caddy.

Curtea de Apel Bucuresti i-a dat castig de cauza, in februarie 2009, lui Puya in procesul in care acesta se lupta in instanta cu membrul trupei BUG Mafia, Caddy, pentru numele formatiei „La Familia”. Astfel, magistratii au respins apelul formulat de Caddy (Vlad Neagu Dragos) din trupa BUG Mafia formulat impotriva sentintei Tribunalului Bucuresti, care a anulat inregistrarea numelui formatiei „La Familia” la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci de catre trupa BUG Mafia.

Decizia magistratilor nu a fost definitiva si a fost atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Trupa hip-hop La Familia s-a infiintat in ianuarie 1996 si a cantat la inceput in deschiderea concertelor B.U.G. Mafia. Dupa albumele "Baieti de cartier" (1997) si "Nicaieri nu-i ca acasa" (1998), Sisu a inceput sa aiba probleme cu drogurile.

In 2003, cantaretul a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc si detinere ilegala de droguri pentru consum propriu. A urmat eliberarea lui, dupa care reincarcerarea tot pentru trafic de droguri.

In prezent, Sisu este judecat in libertate, desi Tribunalul Bucuresti a decis, pe fond, condamnarea sa la patru ani de inchisoare cu executare, insa decizia poate fi atacata cu apel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.