Tudor Sisu, fostul membru al trupei La Familia, a fost condamnat saptamana trecuta de magistratii Tribunalului Bucuresti la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic si consum de droguri.

Magistratii au dispus ca din pedeapsa acestuia se fie dedusa perioada in care a mai fost arestat, respectiv mai 2006- octombrie 2007. Procesul lui Tudor Sisu a inceput in noiembrie 2006, la Tribunalul Bucuresti, potrivit NewsIn.

Sisu este urmarit penal de procurorii DIICOT tot pentru infractiuni prevazute de Legea privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri, dupa ce a stat de doua ori in inchisoare pentru fapte similare, potrivit unui comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, remis pe 28 septembrie 2009.

Cercetarile au stabilit ca activitatile infractionale comise de Sisu au fost derulate in stransa legatura cu cele intreprinse de inculpatii Della Vedova Ermano si Ion Razvan Mircea, persoane care au fost arestate preventiv pentru acelasi gen de infractiuni, la data de 18 septembrie 2009.

  • Decizia nu este insa definitiva si poate fi atacata cu apel la Curtea de Apel Bucuresti. Sisu are obligatia de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.
Ultima data, Tudor Sisu a fost retinut de politisti in aprilie 2008, in zona Dristor, dupa ce in masina in care se afla au fost gasite mai multe seringi si pilule. Cantaretul hip-hop Tudor Sisu, acuzat de trafic de droguri, a fost eliberat din Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti pe 26 octombrie 2007, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti. Au mai fost eliberati si alti membri ai gruparii din care facea parte acesta.

Cantaretul hip-hop a fost arestat prima data in 2003, pentru trafic de droguri de mare risc si detinere ilegala de droguri pentru consum propriu. La acea data, mandatul de arestare preventiva i-a fost prelungit de cateva ori, iar dupa patru luni de judecata s-a dat si sentinta: trei ani de inchisoare cu executare.

Sisu a fost inchis in Penitenciarul "Colibasi-Arges", unde a ispasit cea mai mare parte a pedepsei, iar ulterior la penitenciarul din Ploiesti. Cantaretul a fost eliberat in octombrie 2005, pentru ca in mai 2006 sa fie arestat din nou.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.