Noul videoclip Lady GaGa featuring Beyonce a fost interzis in Anglia din cauza nuditatii si a scenelor provocatoare si cu caracter antisocial.
Cele doua soliste sunt imbracate sumar, iar GaGa se saruta pasional cu o detinuta, in clip existand si scene explicite de violenta. In plus, solista arata cum evadeaza din inchisoare. Astfel, clipul a fost interzis in Anglia si Noua Zeelanda, fiind scos chiar si din programul de difuzare al televiziunilor de muzica, potrivit Musichat. In clip Lady Gaga incearca prin scenele de nuditate sa demonstreze inca o data ca nu este hermafrodit, dupa cum se vehiculeaza.

Lansat joia trecuta, videoclipul ‘Telephone' a adunat pana acum aproape 18 milioane de vizualizari YouTube. Potrivit designer-ului Brian Lichtenberg care a creat vestimentatiile ‘telefonice', controversatul material o surprinde si pe sora mai mica a lui GaGa - Natali Germanotta, in varsta de 17 ani.

"Cand GaGa vorbeste la telefon din inchisoare, in spatele ei se afla o fata care seamana mult cu ea. Este sora ei." - declara design-erul Brian pentru E! Online.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.