Datorita aparitiilor ei extravagante, chiar socante si a versurilor pline de aluzii sexuale atat fata de femei, cat si de barbati Lady GaGa a starnit de-a lungul ultimilor doi ani o multime de zvonuri. Intr-un interviu acordat celebrei Barbara Walters, GaGa a vorbit despre viata ei personala si a dezmintit multe dintre barfele care au aparut pe prima pagina a tabloidelor.
Walters a intrebat-o pe GaGa daca zvonurile cum ca ar fi hermafrodita sunt adevarate, iar cantareata a raspuns scurt si la obiect: NU! Diva a declarat ca nu acesta este lucrul cel mai urat care s-a spus despre ea, ci faptul ca este artificiala, scrie Tabu.

Artista a tinut o intreaga pledoarie pe acesta tema spunand ca este dedicata artei cu toata fiinta ei si ca tot ce face este in numele acesteia. Mai mult, ea a adaugat ca prin muzica ei vrea sa-si incurajeze toti fanii sa se poarte natural si sa le arate celor din jur cine sunt cu adevarat, potrivit The Hollywood Gossip.

In ceea ce priveste mult proclamata ei bisexualitate, GaGa a spus ca a facut sex cu femei, dar ca a fost indragostita doar de barbati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.