Mai multe obiecte de mobilier de lux comandate de Michael Jackson exact inainte ca acesta sa moara, precum si alte obiecte personale care i-au apartinut regelui muzicii pop vor fi scoase la licitatie in iunie, in Las Vegas, a anuntat vineri casa de licitatii Julien's

Cele 22 de piese de mobilier fusesera comandate artizanului italian Colombostile si urmau sa ajunga in locuinta lui Jackson, in perioada concertelor londoneze pe care acesta nu a mai apucat sa le sustina. Obiectele isi vor cauta cumparator pe 25 iunie, in urma unei licitatii consacrate "idolilor muzicii", care va avea loc la hotelul-casino Planet Hollywood relateaza NewsIn.

Inainte de a fi vandute, obiectele de mobilier vor fi expuse, in martie, la muzeul din Newbridge Silverware (Irlanda), precum si in Las Vegas, in iunie, in cadrul unei reconstituiri a interiorului locuintei din Londra a lui Michael Jackson. "Fanii lui Michael si marele public vor putea sa descopere cu ce ar fi trebuit sa semene casa cantaretului decorata cu acest mobilier, ales chiar de catre artist", se arata intr-un comunicat al casei Julien's.

Colectia cuprinde mai multe scaune, dintre care unul este incrustat cu sidef (fiind estimat la 18.500 de dolari), in timp ce un altul este placat cu aur si platina (pretul porneste tot de la 18.500 de dolari), dar si alte doua scaune brodate cu fir de aur (60.000 de dolari), precum si o replica a unui birou din sectorului al XVII-lea, estimat la 120.000 de dolari, si o canapea in stil baroc, in valoare de 150.000 de dolari.

La licitatie vor fi scoase si alte 200 de obiecte care i-au apartinut regelui muzicii pop, printre care o vesta purtata de artist in videoclipul piesei "Beat it" si semnata de cantaret (a carei valoare este estimata la 8.000-12.000 de dolari), o manusa brodata cu cristale Swarowski (30.000 de dolari), precum si un manuscris dedicat versurilor albumului "Bad", al carui pret este cuprins intre 2.000 si 4.000 de dolari.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, adevărul despre intervențiile estetice: „Mai multe...
Oana Zăvoranu, adevărul...

O mesa din parul lui Elvis Presley, in valoare de 8.000 de dolari, mai multe costume de scena ale lui Britney Spears, precum si o chitara care i-a apartinut lui Jimi Hendrix (care are o valoare estimata cuprinsa intre 150.00 si 200.000 de dolari) vor fi scoase, de asemenea, la licitatie, tot in Las Vegas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.