Filmul de actiune "Transformers: Revenge of the Fallen" a castigat premiile pentru cel mai prost film, scenariu si regizor, iar fratii Jonas si Sandra Bullock au fost distinsi cu opusul premiilor Oscar pentru cel mai bun actor, sambata, la cea de-a 30-a editie a Premiilor Zmeura de Aur.
Marele castigator al premiilor Zmeura de Aur a fost pelicula "Transformer: Revenge of the Fallen", cu trei trofee, pentru cel mai slab film, cel mai slab scenariu si cea mai slaba regie (Michael Bay), potrivit NewsIn. Ceremonia Zmeura de Aur a avut loc anul acesta, asa cum este traditia premiilor, sambata, cu o zi inaitea ceremoniei Oscar.

Trofeul Zmeura de Aur pentru cel mai prost actor a fost decernat colectiv fratilor Jonas, cunoscuti dintr-un serial produs de Disney, acestia fiind "premiati" pentru rolurile din pelicula "Jonas Brothers: The 3-D Concert Experience". Zmeura pentru cea mai buna actrita i-a revenit actritei Sandra Bullock, care a plecat acasa si cu premiul pentru cel mai prost cuplu, alaturi de partenerul sau din pelicula "All About Steve", Bradley Cooper.

Zmeurele de Aur pentru roluri secundare au fost decernate actritei Siena Millerm pentru rolul secundar din "G.I. Joe: The Rise of Cobra" si lui Billy Ray Cyrus, pentru rolul secundar din "Hannah Montana: the Movie". Pelicula "Land of the Lost" a fost "distinsa" cu premiul pentru cea mai proasta continuare.

"Transformers: Revenge of the Fallen" a avut sapte nominalizari la premiile Zmeura de Aur 2010, in ciuda faptului ca s-a bucurat de un mare succes la public, realizand incasari de peste 400 de milioane de dolari doar in SUA.

SF-ul "Battlefield Earth" (2000) , desemnat cel mai prost film al deceniului, a fost regizat de Roger Christian si ii are in distributie pe actorii John Travolta si Forest Whitaker, scrie NewsIn. Pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a premiilor, Zmeura de Aur a avut anul acesta o serie de categori noi, pentru a desemna cei mai prosti actori si cele mai slabe pelicule din ultimul deceniu.

Eddie Murphy a fost numit Cel mai prost actor al decadei pentru rolurile din "Adventures of Pluto", "I Spy", "Imagine That", "Norbit", "Meet Dave" si "Showtime". Paris Hilton a fost "distinsa" pentru interpretarile din peliculele "The Hotttie & The Nottie", "House of Wax" si "Repo: The Genetic Opera".

Trofeul cel mai putin ravnit de la Hollywood reprezinta o zmeura de marimea unei mini de golf, pictata in galben aurit. Premiile Zmeura de Aur au fost initiate in 1980 de copywriter-ul John Wilson, care le-a dorit a fi “antidotul logic” la fastul si falsa modestie a prestigioaselor Oscaruri. Premiile sunt acordate de membrii Golden Raspberry Award Foundation, in care se poate inscrie, practic, oricine.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.