Actrita Sandra Bullock, considerata favorita in cursa pentru Oscarul pentru cea mai buna actrita pentru rolul din "The Blind Side", a fost "distinsa", sambata, cu premiul Zmeura de Aur pentru cea mai slaba actrita a anului, pentru rolul din comedia "All About Steve".
Sandra Bullock, in varsta de 45 de ani, cunoscuta pentru umorul sau, a intrat in jocul organizatorilor si s-a prezentat personal la Barnsdall Theater din Los Angeles pentru a-si primi premiul, potrivit NewsIn.

Actrita a distribuit participantilor DVD-uri cu pelicula "All About Steve". "Voi reveni anul viitor daca imi promiteti sa vedeti filmul si sa va intrebati daca este cu adevarat cea mai proasta interpretare a anului", le-a spus actrita participantilor.

Pentru a fi prezenta la ceremonia Zmeura de Aur, actrita a renuntat la a participa la o cina de caritate cu Jeffrey Katzenberg, unul dintre producatorii de la Hollywood.

Ultima actrita care a participat personal la gala premiiloe Zmeura de Aur pentru a-si lua premiul a fost Halle Berry, in 2005, pentru rolul din "Catwoman".

Sandra Bullock a mai fost premiata, sambata seara, cu premiul Zmeura de Aur pentru cel mai prost cuplu de pe ecran, alaturi de Bradley Cooper, partenerul sau din plicula "All about Steve".

Premiile Zmeura de Aur au fost initiate in 1980 de copywriter-ul John Wilson, care le-a dorit a fi “antidotul logic” la fastul si falsa modestie a prestigioaselor Oscaruri. Premiile sunt acordate de membrii Golden Raspberry Award Foundation, in care se poate inscrie, practic, oricine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.