Decesul lui Stephen Gately, component al grupului pop irlandez Boyzone, a fost cauzat de un edem pulmonar sever, potrivit unui purtator de cuvant al tribunalului din Mallorca, informeaza AFP.
Autopsia corpului cantaretului in varsta de 33 de ani arata ca acesta a decedat din cauze naturale, si nu din cauza consumului de substante alcoolice sau de droguri, scrie NewsIn.

Prsea americana scria zilele trecute ca Stephen Gatley a murit sambata noaptea dupa ce s-a inecat in somn cu propria voma.

Cantaretul in varsta de 33 de ani, a baut timp de opt ore intr-un clubul pentru gay din Mallorca, alaturi de iubitul sau Andy Cowles, scrie The Sun. Potrivit martorilor, cei doi au consumat mai multe cocteiluri si vin alb,iar Stephen care rar bea alcool, era foarte beat cand a parasit localul.

Spre dimineata Stephen si Andy s-au intalnit cu un tanar bulgar in varsta de 25 de ani cu care au plecat spre apartamentul lor din statiunea spaniola unde au continuat sa bea.

In jurul orei 5:30 (6:30, ora Romaniei) Andy a mers la culcare, lasandu-l pe Stephen pe canapea, iar cand s-a trezit l-a gasit mort. Andy a incercat sa-l resusciteze dar fara niciun rezultat.

"Medicii au confirmat ca plamanii lui Stephen erau plini de fluide. Andy nu ar fi putut sa faca nimic", a declarat o sursa, potrivit ContactMusic.

Chiar daca nu se crede ca ar fi implicat cumva in moartea cantaretului, Giorgi Duchev, bulgarul cu care cei doi au petrecut, este cautat de politie pentru lamurirea unor aspecte. "Nu credem ca acest barbat este implicat cumva in moartea lui Stephen, insa marturia lui s-ar putea dovedi de foarte mare importanta" a declarat un oficial.

Boyzone in doliu: Stephen Gately a murit in conditii necunoscute


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.