Cantaretul Stephen Gately, membru al trupei pop Boyzone, a murit sambata noapte, in Mallorca, Spania, la numai 33 de ani, din cauze inca necunoscute.
Un apropiat al solistului a declarat ca Stephen, aflat in vacanta, a iesit sa se distreze in cursul serii si ca totul parea in regula, potrivit Click.

A iesit sa bea ceva, s-a intors, a adormit si nu s-a mai trezit", a spus acesta, citat de News of the World.

Sunt complet socat. Tocmai am fost cu el lunea trecuta la decernarea unor premii. Nu stim multe lucruri despre ce s-a intamplat", a declarat managerul trupei, Louis Walsh.

Gately, nascut in 1976 in Irlanda, s-a alaturat trupei Boyzone in 1993, dupa ce s-a prezentat in Dublin la o auditie pentru crearea primului boy band irlandez.

El si Ronan Keating au fost solistii principali ale trupei si au avut un succes imens, cu sase single-uri, printre care si Stay din 2001.

Ceilalti membri ai trupei Boyzone sunt devastati de teribila veste, potrivit News of the World. Un prieten al lui Ronan Keating declarand: "Ronan este complet distrus. Nimeni nu se astepta la asta. El l-a iubit pe Stephen ca pe un frate, erau asa de apropiati, stirea l-a daramat. (...) Este un soc pentru toata lumea si nimeni nu poate inca vorbi."

Boyzone, care s-a destramat in 2000, ramane unul dintre cele mai populare grupuri ale deceniului trecut. Cu toate acestea, in 2007, cei cinci componenti ai sai au anuntat revenirea sub aceeasi titulatura si lansarea unui nou album in 2010.

In afara carierei muzicale, Gately era si actor de comedie, noteaza NewsIn citand AFP.

Pe 6 octombrie, Gately postase un mesaj pe Twitter in care anunta ca este foarte ocupat si ca intentioneaza sa scrie o carte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.