Actrita Catherine Zeta-Jones va debuta pe Broadway in rolul cantaretei Desiree Armfeldten, in noua versiune a music-alului "A Little Night Music" de Stephen Sondheim, au anuntat producatorii spectacolului.
Actrita britanica, recompensata cu un Oscar pentru rolul secundar din adaptarea cinematografica din 2006 a musical-ului "Chicago", va interpreta rolul lui Desiree Armfeldt, care interpreteaza balada "Send in the Clowns", relateaza NewsIn.

Britanica Angela Lansbury in varsta de 83 de ani, cunoscuta pentru rolul din serialu "Verdict crima", va avea si ea un rol in musical-ul de pe Broadway, cel al lui Madame Armfeldt.

Spectacolul va avea premiera pe 13 decembrie, la teatrul Walter Kerr de la New York.

"A Little Night Music", a carui actiune este plasata intr-o casa de tara suedeza, a fost lansat pe Broadway in 1973 si a obtinut sase premii Tony.

Noua punere in scena a musical-ului este un transfer al recentei productii din Londra a regizorului britanic Trevor Nunn. Spectacolul este inspirat din filmul "Smiles of a Summer Night", regizat de Ingmar Bergman.

"Sunt onorat ca Trevor Nunn si Stephen Sondheim mi-au cerut sa imi fac debutul pe Broadway in aceasta frumoasa productie. Astept sa incep repetitiile cu acest extraordinar grup de persoane si sa lucrez cu incomparabila Angela Lansbury, a carei munca o admir de mult timp ", spune Zeta-Jones int-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.