Actorii Michael Douglas si Matt Damon vor intruchipa un cuplu gay, intr-o pelicula care va prezenta viata lui Wladziu Valentino Liberace, pianist care a avut o mare popularitate in anii '50, regizata de Steven Soderbergh, potrivit presei americane.
Regizorul insusi a confirmat participarea celor doi protagonisti la pelicula. Douglas va juca rolul lui Liberace, faimos pentru piesele clasice cu mare velocitate si pentru homosexualitatea recunoscuta public, iar Damon va avea rolul lui Scott Thorsen, asistentul personal al pianistului si presupus amant al acestuia, scrie NewsIn.

Cei doi au ajuns in instanta dupa ce Thorsen i-a cerut lui Liberace daune morale de peste 100 de milioane de dolari si recunoasterea relatiei de cinci ani pe care au avut-o. Liberace a decedat in 1987, la 67 de ani, din cauza SIDA.

Soderberg, care a mai lucrat cu Douglas la "Traffic" si abia a lansat "The Informant" cu Matt Damon, a anuntat ca productia peliculei este deja avansata.

Scenariul, realizat de Richard LaGravanese, este aproape finalizat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.