De fiecare data cand iese din casa, micuta Violeta este strict supravegheata de bunica din partea tatalui, doua bone, dar si de portar, care joaca uneori si rol de bodyguard
Cum aparitiile publice ale micutei 'vedete' sunt foarte rare, paparazzii profita de orice eveniment pentru a o surprinde pe fetita celor doua vedete, Stefan Banica jr si Andreea Marin, scrie Gardianul.

Astfel, joi seara, la lansarea Disney Channel in Romania, unde Andreea a fost invitat de onoare, Ana Violeta, in varsta de aproape doi ani, a fost tot timpul inconjurata de trei bone, soacra vedetei, dar si sora acesteia. Si pentru ca 'Zana Surprizelor' a fost ocupata cu rolul de gazda, bonele nu au scapat-o din ochi pe Violeta. Acestea au avut grija ca micuta sa nu cada, sa nu fie lovita de alte persoane, dar mai ales sa nu fie fotografiata.

Intre timp, Andreea a sacrificat cateva ore cu fiica sa pentru un onorariu de aproape 10.000 de euro, suma pe care vedeta o primeste, de obicei, pentru prezentarea unui eveniment monden. Astfel, Andreea conduce detasat in topul celor mai bine platite vedete, potrivit Click vedete.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.