Postul TV dedicat copiilor Disney Channel, care va inlocui Jetix, va fi lansat sambata, cu un nou sezon al serialului "Hannah Montana", premiera productiei "Jonas", dar si filmul de animatie "Finding Nemo"
Disney Channel aduce in Romania "High School Musical", urmarit de peste 291 de milioane de oameni din lume, cea mai noua serie "Hannah Montana" si "Jonas", o productie lansata simultan in Marea Britanie si Romania, a anuntat vicepresedintele Disney Channels in Europa centrala si de est, Maciej Bral.

De asemenea, vor fi lansate filmul original Disney "Programul de protectie a printeselor", o pelicula despre spionaj, eroismul adolescentilor si prietenie, dar si animatia "Phineas si Ferb", desen animat de succes in numeroase tari, care a devenit un fenomen global.

Disney Channel va difuza zilnic programul dedicat prescolarilor, Playhouse Disney. Timp de trei ore pe zi, in timpul saptamanii, si doua ore in zilele de weekend, copiii cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani vor putea urmari programe care-i vor implica si distra, seriale si emisiuni orginale care combina cantecele, activitatile si divertismentul. Principalele emisiuni cuprinse in Playhouse Disney sunt "Prietenii mei Tiger si Pooh", "Clubul lui Mickey Mouse", "Micile Genii" si "Manny Iscusitul".

O alta noutate din partea Disney Channel este "Be a Disney Channel Star", o competitie dedicata copiilor intre 7 si 16 ani care viseaza sa urmeze cariera vedetei Hannah Montana. Concursul national de talente va incepe printr-o serie de auditii desfasurate in cinci orase din Romania (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi), incepand cu sfarsitul lunii septembrie. In urma auditiilor, copiii alesi vor participa la o tabara de pregatire pentru marele spectacol de final. Concursul va fi difuzat pe Disney Channel in luna decembrie.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.