Concertul in memoria lui Michael Jackson, programat pe 25 august la Viena, a fost amanat pentru iunie 2010 si nu va mai fi organizat in capitala Austriei, ci la Londra.
Decizia organizatorilor a fost motivata de timpul scurt pe care il aveau la dispozitie pentru a pune la punct evenimentul, scrie NewsIn.

"Este foarte dificil sa pregatim un concert pentru care ar fi nevoie, in mod normal, de sase luni", a declarat, intr-o conferinta de presa organizata la Viena, Georg Kindel, director al World Tribute, co-organizator alaturi de Jermaine Jackson.

Marti, organizatorii concertului anuntasera o parte din distributia concertului, printre artisti numarandu-se Mary J. Blige, Akon si Chris Brown, artisti care insa si-ar fi anulat ulterior prezenta la eveniment. Concertul urma sa includa proiectia unui duet inedit, cu Jermaine Jackson si Michael Jackson ca protagonisti. Miercuri, fratele megastarului, Jermaine Jackson, a declarat ca negociaza cu Stevie Wonder, R Kelly si Maroon 5 pentru a-i coopta la eveniment, iar joi a revenit spunand ca prezenta tuturor invitatilor la eveniment este incerta.

La spectacolul programat in Viena urmau sa asiste 65.000 de spectatori. Mai mult de jumatate dintre bilete au fost deja vindute, la preturi intre 63 si 519 euro, iar o parte din incasarile spectacolului ar fi mers catre organizatii de caritate.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.