Madonna a comandat pentru sejurul sau la Tel Aviv un meniu alcatuit din 50 de kilograme de kosher, specialitate evreiasca din carne de vita ce necesita cantitati foarte mari de apa pentru preparare
Potrivit Ecorazzi, chiar daca regulile de preparare a kosher-ului se refera si la felul in care animalul este tratat, felul de mancare este departe a fi eco. Doar pregatirea unui kilogram de carne de vita necesita 20.589 de litri de apa. Astfel, potrivit Green-Report, meniul Madonnei pentru cele doua concerte sustinute la Tel Aviv consuma in total 1 milion de litri de apa!

Un calcul realizat de Water Education Foundation arata ca un om poate face un dus pe zi pentru 29 de ani cu apa consumata pentru specialitatile culinare ale vedetei.


Despre autor:


Abonează-te pe

Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.