Cantareata si-a doborat cu turneul "Sticky&Sweet" propriul record in domeniul incasarilor generate de turneele mondiale ale artistilor solo.
Desfasurat pe parcursul unui an,"Sticky & Sweet" a avut incasari de 408 milioane de dolari, clasandu-se pe locul doi in topul veniturilor obtinute in urma unui turneu, primul loc revenindu-i turneului "Bigger Bang", al trupei Rolling Stones, desfasurat in perioada 2005 - 2007, care a generat incasari de 558 de milioane de dolari, scrie MTV.

Chiar daca turneul a avut parte si de incidente nu tocmai placute, “Sticky & Sweet” i-a adus divei pop 3, 5 milioane de spectatori din 32 de tari din America de Nord, America de Sud, Europa si Asia, spre deosebire de turneul „Confessions“ din 2006, la care au participat 1,2 milioane de spectatori.

Pe 29 septemnrie, Madonna va lansa un nou album intitulat "Celebration", o compilatie best off, care sa marcheze cei 27 de ani de cariera ai artistei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.