Pentru fanii care vor sa asculte cele mai cunoscute piese ale divei pe un singur disc, Madonna va lansa in septembrie un nou album, intitulat Celebration, o compilatie Best Of.
Castigatoare a numeroase premii Grammy, producatoare si compozitoare a proprilor materiale, Madonna detine recordul de a avea 39 de piese Number 1 in Billboard’s Hot Dance Club Songs Chart, 37 hituri in Top 10 Bilboard Pop Charts si sapte albume de locul 1 (incluzand ultimele patru materiale ale artistei)!

Hiturile ce vor fi incluse pe noul album au fost remasterizate si selectate chiar de Madonna si de fanii acesteia, printre track-uri numarandu-se „Everybody”, „Express Yourself”, „Vogue” sau „4 minutes”. „Celebration” va fi disponibil sub forma unui set de doua CD-uri, iar odata cu compilatia va fi lansat si un DVD, care va include videoclipuri care nu au fost pana acum disponibile in acest format.

Best Of-ul „Celebration” va include si doua piese noi, care au fost inregistrate de artista in New York. Primul single va fi lansat oficial pe 3 august si poarta numele compilatiei, fiind rezultatul cunoscutei colaborarii dintre Madonna si Paul Oakenfold.

Videoclipul piesei „Celebration”, care va fi inclus pe DVD, a fost filmat in Milano si a fost regizat de Jonas Akerlund. Coperta albumului „Celebration” a fost creata de artistul „street pop” Mr. Brainwash, celebru mediul artistic pentru talentul lui de „a arunca intr-un blender artisti reprezentativi ai lumii culturale moderne si de a-l seta la viteza maxima”.


Fanii Madonnei o vor putea vedea pe “regina muzicii pop” pentru prima data la Bucuresti pe data de 26 august, unde artista va sustine un concert exploziv in Parcul Izvor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.