Coco Montoya a oferit publicului roman o seara beyond the Blues in cadrul seriei Blue Moods.
“Nu am mai avut demult un asemenea public”, declara aseara, la finalul unui show ce a tinut mai bine de doua ore, chitaristul Coco Montoya.

"Ne-am simtit exceptional, as reveni oricand in Romania, la Blue Moods, alaturi de Event Plus. Acum am inteles ce inseamna Blue Moods, este vorba de o stare de spirit, de un dialog din priviri cu un public deosebit si avizat, de un flux de energie incredibila. A fost intr-adevar un mood."

Coco Montoya a performat in fata a peste 400 de spectatori, printre care si renumiti muzicieni locali precum A.G. Weinberger, Alexandru Andries, Marcian Petrescu, George Baicea si a unui public ce asculta cu rasuflarea taiata fiecare acord si fiecare nota, un public ce izbucnea in aplauze si urale atunci cand simtea ca nu mai poate sa taca de emotie. Si apoi s-a asezat la masa cu ei si a cantat.

“Unul dintre lucurile care imi fac o deosebita placere este sa cant in public, mai povesteste Montoya. Si aveam un fir lung, lung pentru chitara, ca sa ma pot plimba prin sala de concert, printre oameni. Cum nu am mai avut de multa vreme o asemenea stare, nu am mai facut acest lucru. Asa ca nu mi-am mai luat firul cu mine la concerte. Insa in seara asta, nu va pot spune ce rau mi-a parut ca nu l-am avut la mine. Dar vom recupera cu prima ocazie”, promite artistul.

Muzicienii care l-au insotit au oferit si ei “performace-uri”, in adevaratul sens al cuvantului. Solo-urile sustinute de NATHAN BROWN – bass, JERRY LEEPER - Keyboards/background vocals si ROBERT HAYES - Drums/background vocals au fost alte momente de neuitat, ale unui show de neuitat.

Dintre piesele cantate aseara amintim doar cateva: Am I Losing You, It’s My own tears, Beyond The Blues, Three Sides to every story, Casting My spell, Get Your business straight, You don’t think about that, I need your love in my life, Nothing but love.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.