Cei doi copii naturali ai Madonnei, Lourdes si Rocco, au aparut pe scena, la ultimele doua concerte ale artistei din cadrul turneului mondial "Sticky & Sweet", care au avut loc la Tel Aviv, pe 1 si 2 septembrie, scrie presa britanica.
Scenele filmate de participantii la concertul de pe 1 septembrie, cand Lourdes a aparut pe scena, alaturi de mama sa, au facut inconjurul lumii in doar cateva minute de la eveniment. Madonna si-a pus fiica de 12 ani in lumina reflectoarelor la finalul primului dintre cele doua concerte programate in Tel Aviv, cele doua coborand de pe scena impreuna, in aplauzele celor 50.000 de spectatori, scrie NewsIn.

Lourdes a aparut pe scena imbracata ca dansatorii Madonnei, a dansat alaturi de mama sa pe piesa "Give It To Me" si a cantat la pian in timpul melodiei "Devil Wouldn't Recognize".

Miercuri, in cadrul ultimului concert din turneu, a venit randul fiului in varsta de noua ani al cantaretei, Rocco, sa urce pe scena. Pe durata a trei melodii, Rocco a dansat alaturi de mama sa.

In ciuda faptului ca este cunoscuta ca fiind o mama severa, Madonna a permis fiicei sale sa apara in cadrul unuia dintre concertele sale si in cel mai recent videoclip pe care l-a lansat, "Celebration".

Copiii Madonnei traiesc dupa reguli stricte - au o dieta macrobiotica atent supravegheata si se pot uita la televizor doar jumatate de ora pe saptamana. In casa Madonnei, zilele de vineri si sambata sunt dedicate religiei Kabbalah. In ciuda averii remarcabile a cantaretei, aceasta nu face cadouri copiilor sai decat cu ocazia Craciunului. Lourdes primeste 10 lire pe saptamana, cu conditia sa se ocupe de treburi casnice minore.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.