Funeraliile lui Michael Jackson vor avea loc in aceasta seara in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, in cadrul unei ceremonii private ce contrasteaza prin discretie cu viata plina de excese a regelui muzicii pop, scrie AFP.
Trupul cantaretului va fi depus intr-unul dintre locurile de veci din acest cimitir, unde au mai fost inmormantate numeroase celebritati, printre care Humphrey Bogart, Nat King Cole si Walt Disney, scrie NewsIn.

Institutul medico-legal din Los Angeles a confirmat, in urma cu cateva zile, ca Michael Jackson a decedat din cauza unei "grave intoxicatii" cu puternicul anestezic Propofol, combinat cu un amestec de alte medicamente. Legistii au calificat cauzele decesului drept "omucidere". [Moartea lui Michael Jackson, omucidere]

La funerariile prevazute pentru ora locala 19.00 (ora 5 dimineata a zilei de vineri, in Romania), vor participa doar familia si cativa prieteni foarte apropiati. Ceremonia va fi, astfel, departe de omagiul public organizat in iulie, la Los Angeles, la care au asistat peste 20.000 de persoane si care a fost transmis in direct pentru a fi urmarit de alte sute de milioane de fani din lume.

Funeraliile contrasteaza, de asemenea, cu viata cantaretului care s-a facut remarcat in ultimii ani mai ales prin excentricitatile sale si problemele judiciare pe care le-a avut - transformarea sa fizica, prietenia cu un cimpanzeu, parcul de distractii Neverland si acuzatiile de pedofilie.

Trupul cantaretului va fi depus in Marele Mausoleu, construit dupa modelul cimitirului italian Campo Santo de Gines din Italia. Sicriul aurit va fi plasat intr-o parte privata a mausoleului, care gazduieste ramasitele unor legende ale cinematografiei.

Potrivit unuia dintre fratii megastarului, Marlon, cei trei copii ai regelui muzicii pop, Prince Michael, Paris si Prince Michael II, vor pune in sicriu mesaje pentru tatal lor, precum si celebra manusa alba pe care cantaretul o purta pe scena.

Chiar daca este deschis publicului, cimitirul Forest Lawn nu are "harti" care sa indice unde se odihnesc starurile. Marele Mausoleu, insa, este supravegheat de multe camere video, iar accesul inauntru este restrictionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.