Desi la mare departare unul de celalalt, cel mai controversat si mediatizat cuplu autohton ramane in atentia publicului cu noi zvonuri si dedesubturi din relatia incheiata recent.
Ca o ultima incercare de a o convinge pe vedeta sa nu se mute in Monte Carlo, Dani Otil si-a luat inima in dinti si a cerut-o de nevasta pe iubita sa, Mihaela Radulescu, scrie Libertatea, citand revista Star.

Informatia nu este greu de crezut, avand in vedere marturisirile tanarului pe blogul sau, la scurt timp dupa decizia iubitei sale de a pleca din tara. [Dani, indurerat dupa despartirea de Mihaela]

Se pare insa ca fosta vedeta a postului Antena 1a ramas ferma in ceea ce priveste decizia de a parasi tara natala impreuna cu fiul ei.

Desi se declara afectat, Dani incearca sa-si refaca viata si profita de sezonul de vara pentru a cunoaste tinere pe litoral.

Cititi mai multe in Libertatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.