Dupa o absenta indelungata din spatiul virtual, Dani revine si confirma faptul ca sentimentele pentru Mihaela sunt aceleasi, marturisind ca inca sufera de pe urma deciziei acesteia de a parasi tara.
"Mi-e greu si acum. E ca si cum toata viata ai vrut sa zbori, la aproape 30 de ani ti s-au ascultat rugaciunile, ti-au crescut aripi, te-ai bucurat, ai trait cele mai frumoase momente din viata si probabil de pe planeta, insa intr-o zi descoperi ca le ai inca, insa sunt de pinguin", afirma Dani pe blogul personal.

"Probabil am dezamagit multe priviri care mai cautau ceva nou pe site. Imi pare rau. Poate ma intelegeti. Poate ati fost bolnavi o perioada mai lunga sau poate v-a fost greu intr-un anume moment al vietii. Sunt zile in care te simti fara vlaga. Te intrebi singur de ce te mai aranjezi, de ce te parfumezi cand iesi, de ce iti alegi hainele cand oricum nu mai conteaza. Mi-e greu si acum. E ca si cum toata viata ai vrut sa zbori, la aproape 30 de ani ti s-au ascultat rugaciunile, ti-au crescut aripi, te-ai bucurat, ai trait cele mai frumoase momente din viata si probabil de pe planeta, insa intr-o zi descoperi ca le ai inca, insa sunt de pinguin", se destainuie vedeta tv cu privire la starea prin care trece.

Pentru a desminti barfele si zvonurile potrivit carora va pleca in concediu la Monte Carlo, Dani asigura ca si-a rezervat deja vacanta pentru un concurs de enduro care va avea loc la Sibiu, in perioada 15-19 august, informeaza Gardianul.

Cititi mai multe in Gardianul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.