Chris isi incepe pledoaria mentionand faptul ca a intentionat in nenumarate randuri sa isi exprime public regretul si responsabilitatea cu privire la incidentul din luna februarie, insa a fost sfatuit de avocati sa mai astepte
"Am simtiti ca este timpul sa afalati direct de la mine faptul ca imi pare rau pentru ce am facut. Nu voi cauta scuze pentru ca ce am facut este inacceptabil. Sunt foarte trist, vreau doar sa ma iertati si ma rog in acest sens", a declarat Chris Brown, potrivit UsMagazine.

"I-am spus Rihannei de mai multe ori si va spun si voua ca imi pare foarte, foarte rau ca nu am putut face fata situatiei mai bine si intr-un alt mod. Nimeni nu este mai dezamagit de mine decat eu insumi. Am crescut intr-un mediu in care violenta domestica era prezenta si am fost primul constient de ce poate face furia. De accea, caut ajutor pentru a ma asigura ca ce s-a intamplat nu se va mai repeta vreodata", a continuat cantaretul.

"Sper ca altii sa invete din greselile mele. Intentionez sa-mi traiesc viata in asa fel incat sa merit a fi un model pentru cei din jur", a conchis acesta.

Luna trecuta, cantaretul in varsta de 20 de ani a pledat vinovat, recunoscand ca a batut-o pe iubita sa, Rihanna. Astfel, Chris a fost condamnat la sase luni de munca in folosul comunitatii, iar timp de cinci ani se va afla sub atenta supraveghere a autoritatilor.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.