Starul r&b a pledat vinovat pentru atacul asupra Rihannei, evitand astfel marturia cantaretei impotriva lui, dar si o posibila pedeapsa cu inchisoarea. Totusi, autoritatiile vor fi cu ochii pe tanarul cantaret timp de 5 ani, fiind condamnat si la 6 luni de munca in folosul comunitatii
O alta dispozitie emisa de tribunalul din Los Angeles ii interzice lui Brown sa se apropie la mai putin de 45 de metri de fosta sa iubita, Rihanna, exceptand petrecerile si evenimentele din show-bizz, cazuri in care distanta este reduse la 9 metri, anunta DailyMail.

Cantaretul si-a asumat ieri responsabilitatea pentru actiunile sale, si anume asalt fizic asupra Rihannei, in timpul unei confruntari cu aceasta, din 8 februarie.

Rihanna a fost astfel scutita de chinul de a depune marturie impotriva fostului iubit. Dupa ce Brown a parasit tribunalul, ea a fost instiintata de declaratia acestuia, dar si de faptul ca trebuie sa respecte, la randul ei, ordinul de restrictie fata de Chris.

Desi a scapat de inchisoare, Brown, in varsta de 20 de ani, a fost condamnat la 180 de zile de munca comunitara, perioada in care trebuie sa curete desenele grafitti si sa stranga gunoiul de pe strazi. Totodata, pledoaria fata de faradelegea comisa il face subiectul unei cercetari minutioase din partea autoritatilor, in ceea ce priveste comportamentul acestuia cinci acum de acum incolo.

Daca nu si-ar fi recunoscut vina, Brown ar fi riscat cel putin cinci ani dupa gratii.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.