Oakenfold este recunoscut international ca fiind unul dintre cei care au revolutionat genul dance, avand un impact major asupra culturii muzicale pe glob.
Si mai cunoscut poate este regretatul Michael Jackson, „The King Of POP” dar asta nu l-a impiedicat pe Paul Oakenfold sa ocupe primul loc pe iTunes si Amazon, la pre-vanzarile digitale a noului sau album „Perfecto Vegas”, lansat pe 14 iulie, spulberand recordul inregistrat de Michael Jackson dupa moartea sa.

Dupa 20 de ani de munca intensa in industria muzicala, Paul Oakenfold a demonstrat inca o data ca se afla in top. Daca este cerere, cu siguranta el poate face fata cu aprovizionarea, arata MusicChat.



Casa de discuri Sony Music, care a lucrat cu Michael Jackson la ultimele sale albume, va lansa in Romania, la sfarsitul lunii iulie, o colectie de cinci albume ale artistului, au precizat reprezentantii casei de discuri.

Potrivit 9AM, boxul cu cele cinci CD-uri, "Off the wall", "Thriller", "Bad", "Dangerous" si "Invincible", se numeste The Collection, iar comenzile vor fi facute esalonat, in functie de cerere.

In plus, compania ce reprezinta Sony Music in Romania, Nova Music/Sony Music, va lansa, in luna august, un nou box, numit The Ultimate Collection, care va contine patru CD-uri speciale si un DVD cu inregistrarea concertului sustinut de Michael Jackson la Bucuresti, in 1992.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.