Casa de discuri Sony Music, care a lucrat cu Michael Jackson la ultimele sale albume, va lansa in Romania, la sfarsitul lunii iulie,o colectie de cinci albume ale artistului, au precizat, pentru NewsIn, reprezentantii casei de discuri.
Boxul cu cele cinci CD-uri, "Off the wall", "Thriller", "Bad", "Dangerous" si "Invincible", se numeste The Collection, iar comenzile vor fi facute esalonat, in functie de cerere.

In plus, compania ce reprezinta Sony Music in Romania, Nova Music/Sony Music, va lansa, in luna august, un nou box, numit The Ultimate Collection, care va contine patru CD-uri speciale si un DVD cu inregistrarea concertului sustinut de Michael Jackson la Bucuresti, in 1992.

Referitor la cererea pentru discuri, reprezentantii Sony Music in Romania au declarat ca, in acest moment, toate albumele disponibile la furnizor au fost livrate in retelele de distributie, iar clientii casei de discuri au aratat un interes deosebit pentru acestea.

"Din pacate, nu putem furniza cifre impresionante, pentru ca, din cauza pirateriei si, mai ales, a copiei private, vanzarile din Romania nu pot fi comparate cu cele din alte state. Vom distribui atat de multe cat va cere piata, bineinteles avand in vedere si faptul ca insasi furnizorul extern a avut cereri care au depasit toate estimarile. Din acest motiv, au fost cateva zile in care pe piata nu s-a gasit niciun album Michael Jackson", a declarat directorul de vanzari al Nova Music/Sony Music, Carmen Hurubaru.

Moartea lui Michael Jackson a dus, dupa 25 iunie, la cresteri impresionante ale vanzarii de albume cu melodiile celui supranumit regele muzicii pop. In prima saptamana de dupa decesul artistului s-au vandut peste 1,2 milioane de discuri in toata lumea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.