LifeStar 6 Iulie 2009 09:23
Un omagiu public pentru Michael Jackson, care a murit la 25 iunie in urma unui stop cardiac, va avea loc marti, la Staples Center din Los Angeles, au anuntat joi reprezentantii familiei artistului.
Ultimul omagiu public care va "sarbatori viata lui Michael Jackson, regele muzicii pop", va incepe marti la ora locala 10.00 (20.00, ora Romaniei), informeaza un comunicat al agentiei de relatii publice Sunshine, Sachs&Associates, care reprezinta familia Jackson, informeaza NewsIn citand AFP. Comunicatul nu ofera nicio informatie cu privire la funeraliile artistului.

Unsprezece mii de bilete vor fi distribuite gratuit publicului pentru a asista la omagiu, in conditiile in care sala Staples Center, unde au avut loc repetitiile pentru concertele pe care artistul urma sa le sustina la Londra incepand din 13 iulie, poate gazdui pana la 20.000 de persoane.

Detaliile omagiului vor fi anuntate astazi, in cursul unei conferinte de presa organizate de compania AEG, promotorul concertelor din Londra si proprietarul Staples Center.

Anuntul pune astfel capat speculatiilor legate de intentiile familiei Jackson cu privire la inmormantarea artistului, dupa ce aceasta a hotarat sa nu mai organizeze nimic la ferma Neverland, asa cum fusese prevazut initial.

Staples Center, unde se pregateste echipa de baschet Los Angeles Lakers, se afla intr-o zona reabilitata din centrul orasului Los Angeles. Ecrane imense urmeaza sa fie instalate in jurul cladirii pentru a permite cat mai multor oameni sa asiste la omagiu in direct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.