LifeStar 3 Iulie 2009 10:50
Nicio ceremonie, nici publica, nici privata, nu va fi organizata in memoria lui Michael Jackson la ferma sa Neverland, din California, a anuntat ieri familia regelui muzicii pop decedat joia trecuta, la varsta de 50 de ani, in urma unui stop cardiac.
"Contrar relatarilor anterioare de presa, familia Jackson anunta oficial ca nu va fi niciun pelerinaj public sau privat la Neverland. Se fac pregatiri pentru o ceremonie publica pentru Michael Jackson si vom anunta aceste planuri in scurt timp", informeaza un comunicat transmis de catre familia cantaretului.

Corpul lui Michael Jackson urma sa fie adus astazi la ranch-ul sau californian pentru a fi expus public vineri, inainte de ceremonia privata de inhumare prevazuta pentru duminica, potrivit NewsIn, care citeaza CNN.

Ieri, inainte ca familia sa dezminta aceasta informatie, fanii starului incepusera sa se adune la portile Neverlandului, proprietate situata la 150 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Tot ieri, peste 20 de care de televiziune cu transmisie prin satelit formasera, la randul lor, o coloana pe drumul stramt, cu doua benzi, care duce catre ranch-ul Neverland, incercand sa-si rezerve spatiu pentru a transmite omagiul publicului, in conditiile in care se credea ca trupul lui Jackson va fi adus aici pentru ca oamenii sa-si poata lua ramas bun.

Michael Jackson nu va fi insa inmormantat la Neverland, pentru ca familia nu a putut obtine autorizatia necesara din partea autoritatilor, scrie si Los Angeles Times. Familia dorea ca starul sa fie ingropat pe proprietatea sa din comitatul Santa Barbara, dar "autoritatile nu au gasit modalitatea de a ocoli rapid restrictiile legale privitoare la inhumarea intr-o resedinta privata", a explicat LA Times.

Guvernatorul Californiei, fostul actor Arnold Schwarzenegger, acceptase totusi sa ajute familia sa rezolve orice obstacol birocratic ce tine de stat, precizeaza Los Angeles Times.

William Boyer, purtator de cuvant al comitatului Santa Barbara, a declarat insa miercuri pentru AFP ca autoritatile locale nu au avut niciun contact cu familia cantaretului pe tema eventualelor funeralii la Neverland. Boyer a precizat ca decizia de a autoriza familia sa-l ingroape pe Michael Jackson pe proprietatea acestuia nu poate fi luata decat la nivelul statului californian, si nu la nivel local.

O ceremonie funerara pentru Jackson ar putea avea loc pe un stadion din LA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.