Chiar inainte de sosirea sa in Romania, pentru show-ul din cadrul B'ESTFEST, cantaretul Moby a primit o veste proasta. Restaurantul vegetarian Teany din NYC al cantaretului a fost distrus intr-un incendiu.
Potrivit Ecorazzi, incidentul care a distrus cladirea situata pe Rivington Street a survenit in urma unui scurtcircuit al instalatiei electrice. Moby inaugurase restaurantul in 2002, impreuna cu iubita sa de atunci, Kelly Tisdale.

De pe blogul cantaretului aflam ca „Momentan Kelly munceste din greu sa-l repare si sa-l redeschida. Deci exista o sansa ca Teany sa-si deschida portile vegetariene intr-o luna sau doua”. Nu doar restaurantul este in reparatie, odata cu el si situl cafenelei vegetariene a fost inchis, proprietarii cerandu-si scuze pentru inconvenientul provocat de un " mic incendiu in restaurant".

Fanii ceaiurilor si alimentelor sanatoase marca Teany deja ii simt lipsa si ii doresc insanatosire grabnica.

Cat despre Moby, in timpul liber cand nu se ocupa cu activitati de pompier, se pregateste de concertul pe care-l va sustine pe 2 iulie la B'ESTFEST, la Bucuresti, dar si-a descoperit si o noua pasiune in pictura, dupa cum informeaza 9AM. Acesta si-a lansat o colectie de schite realizate chiar de el, in cadrul Maurice Winhardt Neu Gallery din Londra. Noua colectie e formata din 16 picturi ilustrand intregul proces pe care Moby l-a parcurs in crearea noului sau material muzical. „Sunt 16 desene: simple, naive si austere, asa cum imi plac mie lucrurile in general”, a declarat Moby, la deschiderea expozitiei, despre picturile care vin in completarea artistica a noului sau album, “Wait For Me” pe care-l va lansa pe 30 iunie, cu trei zile inainte de a sosi in Romania, pentru show-ul din cadrul B’ESTFEST 2009.

Expozitia va fi deschisa publicului pana pe 24 iunie, toti banii obtinuti din vanzarea schitelor urmand a fi donati de Moby organizatiei caritabile The London Humane Society.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.