Inainte de aparitia oficiala pe piata muzicala a noului album, dar si de show-ul mult asteptat din cadrul BESTFEST de pe 2 iulie, Moby isi extinde aria de activitate catre un nou domeniu artistic: pictura!
Moby si-a surprins din nou fanii prin non-conformism si originalitate, lansand recent o colectie de schite realizate chiar de el, in cadrul Maurice Winhardt Neu Gallery din Londra. Dupa cum mentioneaza chiar artistul in prezentarea oficiala a expozitiei, aceasta noua modalitate de exprimare este „mult mai personala decat muzica”, cele 16 picturi ilustrand intregul proces pe care Moby l-a parcurs in crearea noului sau material muzical. „Sunt 16 desene: simple, naive si austere, asa cum imi plac mie lucrurile in general”, a declarat Moby, la deschiderea expozitiei, despre picturile care vin in completarea artistica a noului sau album.

Expozitia va fi deschisa publicului pana pe 24 iunie, toti banii obtinuti din vanzarea schitelor urmand a fi donati de Moby unei organizatii caritabile. Acest eveniment anticipeaza si lansarea oficiala a albumului „Wait for me” de la sfarsitul lunii iunie, care va fi urmata de un super show in fata publicului roman, pe 2 iulie, la B’ESTFEST 2009!

Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Alaturi de Moby, line-up-ul B'ESTFEST 2009 ii va include si pe The Killers, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro. Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.


Moby se declara cel mai dur critic al muzicii sale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.