Dupa ce primul clip publicitar al actritei pentru Calvin Klein a fost interzis, pe motiv ca este prea 'obraznic', Eva forteaza nota cu un nou pictorial semi-nud de promovare a renumitului brand.
Actrita in varsta de 35 de ani a pozat in ipostaze indraznete alaturi de modelul irlandez Jamie Dornan, 27 de ani, intr-o noua reclama pentru CK, la lenjerie de corp.

Ultimul clip de promovare dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca renumitele case de moda tind catre extreme pentru a-si promova produsele, comenteaza DailyMail.

In ultima campanie, Eva joaca rolul femeii fatale si sexy, pozand in lenjerie intima si chiar topples, pentru colectia CK Denim.

Pictorialul alb-negru a fost creat in Palm Springs, California si va aparea de luna viitoare in reviste. Cei doi protagonisti s-au aratat incantati de colaborare, dar si de timpul petrecut impreuna la sedinta foto.

Reclama CK care a primit un avertisment anul trecut, pentru parfumul Secret Obsession, o surprindea pe Eva goala, pe un pat, acoperita doar cu un cearceaf. Clipul a fost considerat atat de indraznet, incat a fost interzis pe posturile tv din America.




VIDEO: Noul spot publicitar Calvin Klein, prea sexi pentru SUA


Eva si-a criticat la acea vreme tara, catalogand-o drept prea conservatoare: "Imi iubesc tara, dar cred ca ne grabim sa cenzuram si sa criticam nuditatea, in timp ce nu luam masuri in privinta violentei". "Nu sunt rusinata si nici nu imi este frica sa imi arat corpul", a adaugat actrita.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.