Noul spot publicitar Calvin Klein a fost interzis la televiziunile din Statele Unite, din cauza scenelor cu conotatie sexuala si a protagonistilor sumar imbracati.
Spotul filmat pentru Calvin Klein Jeans este integrat in campania semnatata de Steven Meisel si le are drept protagoniste pe manechinele Anna Selezneva, Anna Jagodzinska si Natasha Poly alaturi de tineri atragatori pe o canapea.

Potrivit WWD Media, Calvin Klein nu a mai produs un spot publicitar pentru produsele sale din anii '80. Va mai amintiti reclama CK cu Brooke Shields, in care ne intreba lasciv si indiferent ce-ar putea s-o desparta de blugii ei CK? ( "You wanna know what comes between me and my Clavin's? Nothing." )

Ei bine brandul s-a gandit ca ar fi momentul sa mai atraga putin atentia asupra sa. A incercat initial cu spotul pentru parfumul Secret Obsession, in care Eva Mendez, una dintre cele mai frumoase femei din lume, potrivit topului realizat de Askmen in 2009. Spotul CK cu Eva Mendes a fost cenzurat peste ocean, nu si in Europa, care se pare ca este mai permisiva cu astfel de modele de publicitate explicita.

Steven Meisel este producatorul reclamei pentru noua colectie de blugi CK, in care modele celebre printre care Anna Selezneva, Anna Jagodzinska si Natasha Poly, imbracate sumar (doar cu blugii), sunt surprinsi in posturi incitante. Secundele 15 si 30 ale spotului au fost initial valabile exclusiv pentru varianta spotului de pe situl calvinkleinjeans.com.

Momentan, Calvin Klein lucreaza la o varianta editata a reclamei care va putea fi difuzata si in SUA, in timp ce in Italia, Franta, Spania si Germania se difuzeaza deja varianta necenzurata. Varianta printata a reclamei, care contine scene din spot, va aparea in revistele de moda si glossy din luna martie a acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.