In ultimele zile, Angelina Jolie si Brad Pitt si-au pus la bataie calitatile filantropice mai mult ca niciodata. Dupa ce saptamana trecuta au donat 1 milion de dolari Spitalului St. John, astazi au anuntat ca vor mai dona 1 milion refugiatilor pakistanezi.
Donatia preintampina Ziua Mondiala a Refugiatilor sarbatorita pe 20 iunie, cuplul dorind ca banii daruiti de Fundatia Jolie Pitt sa ajute pe cat posibil refugiatii pakistanezi.

Acestia isi doresc sa lupte pentru cauza acestor oameni care nu-si pot apara drepturile si nu-si pot face singuri auzite doleantele. Potrivit 9AM, Angelina Jolie a realizat de curand un clip de 30 de secunde pentru UNHCR, menit sa atraga atentia asupra situatiei disperate in care se afla milioane de oameni fortati sa-si paraseasca locuintele de teama persecutiei.



Angelina s-a dedicat Organizatiei pentru Refugiati incepand din anul 2001, fiind desemnata Ambasadoarea Bunavointei a UNHCR. Potrivit Celebitchy, astazi actrita avea stabilita o intalnire cu Secretarul de Stat Hillary Clinton, insa acesta si-a fracturat ieri cotul si intalnirea a fost amanata, urmand sa discute cu alta ocazie cum vor fi redirectionati banii si cum se vor implementa noi norme de protectie.

Saptamana trecuta acestia au donat 1 milion de dolari spitalului de pediatrie St. John pentru a stabili un fond fix de intrajutorare pentru copii tratati acolo si pentru a realiza o noua unitate medicala. Potrivit Ecorazzi, donatia a fost facuta in memoria mamei actorului, iar noua unitate se va numi Jane Pitt Pediatric Cancer Center.


Click aici pentru Galeria celor mai generoase vedete


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.