Senzatia pop a momentului si-a pus sperante in acest al treilea single, Paparazzi, dupa alte doua piese de #1 in U.K, dupa ce a decis sa nu lanseze Love Game in Regatul Unit.
Lady GaGa nu va lansa Love Game in U.K. datorita exprimarii licentioase din versurile piesei. Contoversele nu au intarziat sa apara la adresa “Love Game” din cauza versului "I want to take a ride on your disco stick”.

Continutul plin de “spiritualitate” i-a determinat deja pe producatorii “Video Hits” (cea mai longeviva emisiune de profil din Australia) sa retraga actiunea de promovare. Drept urmare GaGa a modificat schimbarea si lanseaza in Anglia “Paparazzi”. O sursa din anturajul artistei spunea: “Este minunat ca a avut deja dou single-uri de #1… ducem traditia mai departe. ”

Cunoscuta pentru stilul ei vestimentar nonconformist, Lady Gaga este noua revelatie muzicala a momentului, relateaza majoritatea marilor publicatii internationale. Tanara artista de 22 de ani, a reusit weekendul trecut sa se pozitioneze pe primul loc in UK Chart, atat cu single-ul Poker Face, cat si cu albumul Fame.


Despre autor:

Musichat

Sursa: Musichat


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.