Cunoscuta pentru stilul ei vestimentar nonconformist, Lady Gaga este noua revelatie muzicala a momentului, relateaza majoritatea marilor publicatii internationale. Tanara artista de 22 de ani, a reusit weekendul acesta sa se pozitioneze pe primul loc in UK Chart, atat cu single-ul Poker Face, cat si cu albumul Fame.
Potrivit The Official Charts Company, Lady Gaga a vandut pe internet, mai mult de 300.000 de copii ale cantecului Poker Face, iar dupa lansarea in magazinele de muzica din 13 aprilie, oficialii se asteapta ca vanzarile singleului sa se mentina in top.

New-yorkeza Lady Gaga, care a fost comparata cu Gwen Stefani si Madonna, artiste ce combina in acelasi stil original muzica si moda, a ocupat pentru prima data locul 1 in UK Chart in luna ianuarie, cu hitul Just Dance, care ramane cel mai vandut single al anului, cu 550.000 de copii, dupa cum noteaza timesonline.co.uk.

Lady Gaga s-a bucurat de un succes venit parca peste noapte si aceasta s-a datorat mult si felului ei nonconformist de a fi si de a se imbraca.

Intr-un interviu pentru Sunday Times, artista s-a plans chiar de faptul ca fanii ei ar fi un pic ignoranti. Intrebata cum s-a simtit transformandu-se peste noapte intr-un pop-icon, cantareata a spus ca “oamenii folosesc acest cuvant mult prea usor”. “Nu ma adulati doar pentru ca ma imbrac cool. Faceti-ma sa imi merit faima!”, declara artista.

lady gaga-poker face
Vezi mai multe video din Muzica »


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.