La inceputul acestei saptamani, in cadrul seriei Blue Moods „Anotimpuri ale bluesului” semnata Event Plus, Eric Sardinas si-a tinut promisiunea de a oferi un spectacol incredibil.
Spectatorii prezenti luni seara la intalnirea cu Eric Sardinas au fost bine incalziti si introdusi in lumea electric blues-ului de George Baicea si Electric Blues Band.

Cu acesta ocazie, Event Plus, organizatorul seriei Blue Moods "Anotimpuri ale Blues-ului", a anuntat urmatoarele concerte ale sezonului 2009.

Pe 17 mai va concerta la Hard Rock Cafe Charlie Musselwhite, o alta legenda a blues-ului mondial, premiat cu 18 trofee W.C. Handy, nominalizat la 6 premii Grammy si al carui album “Delta Hardware” a fost numit albumul anului de Amazon.com. in 2006. In deschiderea concertului din 17 mai va concerta cel mai bun muzicutist roman de blues, Marcian Petrescu alaturi de trupa sa, Trenul de noapte.

A doua supriza pe care Event Plus a pregatit-o fanilor blues-ului este spectacolul din 2 septembrie, care il va avea ca protagonist pe Coco Montoya, unul dintre cei mai importanti chitaristi de Rock-Blues ai lumii, premiat in 1996 de W.C. Handy cu titlul "Cel mai bun artist contemporan de blues". In deschiderea spectacolului sau il vom revedea pe George Baicea, alaturi de Electric Blues Band.

Eric Sardinas a oferit un show complet, nu doar o demonstratie de virtuozitate in manuirea chitarei – pe care nu a ratat sa o incendieze, acest gest fiind o semnatura deja cunoscuta, dar demonstrand ca este un adevarat vrajitor al interactiunii cu publicul. Mai exact cu cei ce iubesc rock-ul si blues-ul, carora le-a repetat de cateva ori ca se afla in locul care trebuie si care s-au simtit atat de bine incat nu au apucat sa stea jos aproape 3 ore. Alaturi de colegii sai de trupa, bassistul Levell Price si bateristul Bernie Pershey, Sardinas a interpretat melodii de pe toate albumele sale si a reusit sa isi convinga fanii ca "muzica e viata si nimic altceva".

Event Plus este prima companie de Event Architecture din Romania si singura companie locala ai carei manageri fac parte din International Special Events Society. Compania aduce in premiera pe piata din Romania servicii conform standardelor europene in construirea conceptelor creative de eveniment si competente validate international in combinarea arhitecturii de eveniment cu noile tendinte in marketing si cu managementul de eveniment.

Sursa Foto: Gabriel Olteanu

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.