Site-ul englez Femalefirst.Co.uk, publica noile reguli pe care trebuie sa le respecte femeile angajate ale Bank of England, in materie de vestimentatie si de look.

Desi se afla in mijlocul crizei financiare, Banca Angliei are cateva idei cu privire la felul in care trebuie sa arate angajatele sale, pe care le-a prezentat acestora in cadrul unui seminar intitulat "Vestimentatie pentru success", comenteaza revista online pentru femei.

"Trebuie sa aratati profesional, nu la moda si aveti grija cu parfumul; purtati tocuri de maxim 5 cm; purtati machiaj in permanenta chiar daca doar ruj". Mai mult, pantofii si fustele trebuie sa fie in aceasi culoare. Moda de la birou exclude lantisoarele de picior, pantofii albi, gentile prea incarcate, prea multe inele pe degete sau pierce-urile in urechi.

Femalefirst.Co.uk nu se arata prea incantata de noile idei ale Bank of England si ii recomanda acesteia sa isi vada de treburile ei, nu sa impuna coduri ale vestimentatiei. "Lasati asta in seama noastra!", exclama Femalefirst.Co.uk.

De altfel, mai multe bloguri de femei comenteaza caracterul sexist al codului vestimentar pe care l-a propus Bank of England pentru angajatele sale. "Angajatele acestei institutii au fost incurajate chiar sa caute sprijin legal in aceasta problematica", scrie si site-ul www.myfashionlife.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.