Surprinzator, familia Dichiseanu, un trio foarte unit si vesel in aparitiile TV, se destrama incetul cu incetul. Ion Dichiseanu nu a mai vorbit cu fata lui, Ioana, de la nunta acesteia, eveniment ce a avut loc in toamna anului trecut.

Anul 2008 a fost pentru familia Dichiseanu un an plin de surprize, incepand cu nunta Ioanei cu grecul Ilas Makos, pe data de 4 octombrie si terminand cu divortul dintre Simona si Ion Dichiseanu, pe 21 octombrie. Desi cei doi s-au despartit pe motive de infidelitate din partea Simonei, fostii parteneri de viata au declarat ca vor pastra o legatura amiabila, locuind o buna perioada in aceeasi casa.

Ba chiar Simona, cu numele de fata Florescu, a continuat sa-l ajute pe Dichi cu menajul, gatindu-i si calcandu-i camasile. Se pare, insa, ca lucrurile au luat o alta directie, iar relatiile s-au racit in mod neasteptat. Actorul nu a mai vorbit cu fiica lui de patru luni, de la nunta acesteia.

Se pare ca fata lui tata a luat viata in piept si tot timpul il petrece alaturi de sotul si familia acestuia in Grecia. Desi greu de crezut, contactat telefonic pentru a lua legatura cu Ioana, celebrul actor a declarat: "Nu stiu nimic de ea, nu am mai vorbit cu Ioana de la nunta, cu siguranta este cu sotul ei, Ilas, la familia lui.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.