La editia de anul acesta a concursului Eurovision, Nico nu a mai reusit performanta din 2008, cand a castigat finala nationala si ne-a reprezentat in Belgrad impreuna cu Vlad Mirita.

Cu piesa "Disco Maniacs”, compusa de sotul sau, Laurentiu, si cantata impreuna cu Moni-K, artista a avut ghinionul de a fi eliminata chiar din prima semifinala.

Imediat dupa afisarea rezultatelor, lui Nico i-a pierit zambetul de pe buze si a plecat repejor acasa. Inainte de competitie, cantareata se simtea foarte increzatoare si era convinsa ca va merge la Moscova: "Anul acesta vreau sa-mi iau revansa!”

Atunci cand s-a vazut infranta, Nico si-a mai cizelat un pic declaratia si ne-a spus ca, de fapt, "revansa” insemna ca poate canta si o piesa ritmata. "Anul trecut am fost criticata pentru ca m-am dus la Eurovision cu o piesa lenta si demodata."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.