Daca pana mai ieri declara ca Raduleasca se iubeste cu “un pusti cordit”, facand referire la mult mai tanarul Dani Otil, Adriana Bahmuteanu a revenit pe blogul sau cu o completare.

Ea spune ca povestile de amor ale divei sunt “un rahat cu apa rece”, “o zeama din aia lunga pe care-o emani cand esti stricat la burta ca sa merite atentie mai ceva ca o balega in ploaie!”. Iubita lui Prigoana nu se teme ca va fi chemata in instanta pentru declaratiile sale rautacioase.

Mihaela se abtine sa ofere replici directe, insa ne-a declarat ca-i va da in judecata pe cei care o jignesc. Razboiul divelor a inceput in urma cu doua saptamani, atunci cand vedeta Antenei 1 i-a sugerat lui Bahmu sa nu-si mai dea cu parerea despre viata ei inainte sa-i ceara acordul. Umilinta a fost greu de tolerat de catre Adriana, mai ales ca totul s-a petrecut, in direct, la o ora de maxima audienta.

"Radulescologul” Adriana Bahmuteanu iese la rampa cu noi comentarii legate de viata amoroasa a Mihaelei Radulescu, desi aceasta din urma a promis ca ii va tari in instanta pe cei care mai arunca cu declaratii rautacioase la adresa ei. Iubita lui Prigoana s-a simtit foarte lezata atunci cand diva "Duminicii in familie” i-a sugerat sa nu-si mai dea cu parerea despre viata ei inainte sa-i ceara acordul si asta fix in timpul emisiunii sale, in direct, la o ora de maxima audienta.

Umilinta greu de tolerat de catre Adriana, care de atunci arunca sageti otravite spre Mihaela cu orice ocazie. Un timp, resentimentele Adrianei vizavi de cuplul Radulescu-Otil ardeau mocnit, Bahmu cenzurandu-se pe alocuri, insa odata starnita, brunetica nu mai poate fi oprita sub nici o forma.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.