Dupa ce in 2005 a prezantat Premiile Tony, in urma carora a fost foarte apreciat, a venit vremea ca actorul Hugh Jackman sa calce pe urmele lui Billy Crystal sau Chris Rock si sa prezinte premiile Oscar ce vor avea loc pe 22 februarie, la Kodak Theater in Los Angeles.

Alegera prezentatorului de anul acesta a fost putin “mai deosebita”, organizatorii Oscarurilor renuntand la traditia de a desemna ca si ‘maestru de ceremonii’ o personalitate TV sau actori de comedie, cum eram obisnuiti pana acum.

“Hugh Jackman este un actor excelent si o stea de cinema de renume international”, au declarat producatorii ceremoniei, Lauren Mark si Bill Condon, potrivit UsMagazine. “De asemenea el are stil si eleganta si este alegerea perfecta pentru ceremonia de anul acesta”, au adaugat cei doi.

Actorul in varsta de 40 de ani, care de curand a fost desemnat cel mai sexy barbat al anului 2008, poate fi vazut alaturi de Nicole Kidman in filmul “Australia”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.