Acum ca anul se apropie de sfarsit, incep sa apara topurile marilor publicatii. Si cum People nu putea sta deoparte, a intocmit topul celor mai sexy barbati ai anului 2008

Tinand cont de parerea sexului frumos din America, reporterii de la People au plecat in cautarea domnilor care ne rapesc privirea pe strada sau la TV.

Surprinzator este faptul ca ca multe vedete masculine pe care ne obisnuisem sa le vedem in astfel de clasamente, de data aceasta lipsesc cu desavarsire, fiind inlocuiti de nume mai putin cunoscute, din sport sau muzica.

15. David Beckham
– fotbalistul, in varsta de 33 de ani, a facut foarte multe femei fericite cand a pozat doar in lenjerie intima pentru Emporio Armani, dar asta nu l-a ajutat sa urce foarte mult in topul celor mai sexy barbati, clasandu-se pe ultimul loc. (Click aici pentru poze)

14. Joshua Jackson – se simte foarte bine ca este considerat un barbat atractiv la 30 de ani. “Cand ai 18 ani, esti inalt, ai o tunsoare jenanta iar daca cineva iti spune ca furi inimile fetelor, o iei ca pe o jignire. Acum la 30 de ani sunt fericit si indragostit”, a declarat actorul, care a devenit un fel de “Don Juan” dupa ce a jucat in serialul “Dawson’s Creek” ( “Cei mai frumosi ani”). (Click aici pentru poze)

13. Robert Pattison – chiar daca nu se considera foarte atragator, declarand ca anul tracut incerca din rasputeri sa-si fac o prietena, reporterii de la People il vad ca pe un tanar sarmant, cu mult potential. (Click aici pentru poze)

12. Javier Barden – actorul in varsta de 39 de ani, castigator al unui Oscar pentru rolul din “No Country for Old Man”, se simte implinit alaturi de frumoasa Penelope Cruz, care are numai cuvinte de lauda la adresa acestuia. “Este un actor extraordinar”, a declarat Penelope. (Click aici pentru poze)

11. Mark-Paul Gosselaar – starul din “Salvati de Clopotel” a devenit barbat serios. Este casatorit de 12 ani, are doi copii si joaca rolul unui avoct in “Raising the Bar”. Chiar si dupa atata timp, fanii inca iubesc parul lui, atat de mult incat TNT a creat un joc online despre el. Cat despre propria parere, Gosselaar a declarat “Sunt barbat. Nu ma tund decat daca e nevoie”. (Click aici pentru poze)

10. Lang Lang – fiind considerat “un magician al pianului”, cantaretul in varsta de 26 de ani a devenit celebru dupa ce a cantat in deschiderea Jocurilor Olimpice de la Beijing. (Click aici pentru poze)

09. Blake Shelton – sexy, proaspat divortat si cu un nou CD, Shelton are toate motivele sa se afle in topul celor de la People. (Click aici pentru poze)

08. Michael Phelps
– chiar daca se bucura de atentia multor femei, inotatorul american in varsta de 23 de ani nu se considera un “sex symbol”, declarand ca mama sa este cea mai importanta femeie din viata lui. Castigator a opt medalii de aur la Olimpiada de la Beijing, Phelps a devenit un model pentru tinerii din America. (Click aici pentru poze)

07. Ed Westwick - britanicul in varsta de 21 de ani si-a facut o imagine de ‘bad boy’ datorita rolului din serialul “Gosip Girl”. Si cum fetelor cuminti le plac baietii rai, iata-l ajuns in primele 10 pozitii ale topului. (Click aici pentru poze)

06. Blaire Underwood – actorul in varste de 44 ani este inca surprins de efectul pe care il are asupra femeilor. Starul din “L.A. Law days” si “Dirthy Sexy Money” povesteste cum a fost luat prin surprindere, in timp ce-si ducea copii la scoala, de mama unui elev, care, trecand pe langa el, l-a ciupit de fund de fata cu toata lumea. (Click aici pentru poze)

05. Robert Buckley
– si-a inceput cariera ca si economist si cu timpul s-a reorientat catre cinematografie, devenind cunoscut datorita serialului TV "Lipstick Jungle". (Click aici pentru poze)

04. Zac Efron – starul din “High School Musical 3” se declara barbat in toata regula cand vine vorba de vestimentatie. Tanarul in varsta de 21 de ani s-a saturat de blugi si tricouri si a trecut la un look mai sofisticat. “Acum cativa ani nu aveam niciun costum. Acum am o mica colectie in sifonier”, a declarat actorul. (Click aici pentru poze)

03. Jon Hamm – actorul in varsta de 37 de ani se descrie ca fiind o persoana buna, de incredere si loial. Nu credeti ca a uitat ceva? Eu as mai nota si sexy, ca nu degeaba a fost clasat pe locul 3 in top.
(Click aici pentru poze)

02. Daniel Craig - cu prestatia din "Casino Royale" si "Quantum of Solace: Partea lui de consolare" , noul agent 007 si-a consolidat pozitia a doua in preferintele femeilor. Chiar daca este inconjurat numai de fete frumoase, britanicul in varsta de 40 de ani se declara loial iubitei lui, Satsuki Mitchell.
(Click aici pentru poze)

01. Hugh Jackman
– poate fi numit ‘de 3 x barbat’: este un actor care poate sa cante, sa danseze si sa manuiasca o arma. Cu un corp foarte bine lucrat, australianul in varsta de 40 de ani atrage toata atentia in topul de anul acesta. Actorul a devenit celebru datorita rolului din X-Men 2- Logan/ Wolverine" iar anul acesta a jucat alaturi de frumoasa Nicole Kidman in drama “Australia”. (Click aici pentru poze)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.