Trupa Kiss canta imnul noului numar unic al Dispeceratului de Urgente, intitulat "Alo, 112". Iulia Luciu (sora superbei vedete de la PRO TV, Nicoleta) si Amalia Cocolos, partenera ei de trupa, au filmat recent videoclipul pentru melodia ce promoveaza numarul 112, care poate fi folosit pentru apeluri de urgenta catre Politie, Salvare si Pompieri.

Fetele au fost foarte rasfatate pe durata filmarilor de catre politistii bucuresteni care apar si ei in clip, mai ales ca cele doua tinere au devenit si imaginea Politiei romane. Dat fiind ca pe strada era o adevarata desfasurare de forte in timpul filmarilor, Gigi Becali, care se afla in trecere prin zona, a tras pe dreapta ca sa le admire pe cele doua domnisoare.

"Inedita idee a acestui mesaj pus pe muzica s-a nascut din dorinta de a diversifica formele traditionale de prevenire, cum sunt sedintele cu parintii, intalnirile cu elevii, pliantele etc. Am incercat sa ne adaptam la cerintele tineretului, sa le folosim limbajul. Fetele din trupa Kiss sunt exact imaginea care trebuia Politiei intr-un asemenea proiect: sunt tinere, sunt eleve, sunt aproape de pustii carora li se adreseaza mesajul.

In plus, cu costuri reduse, am realizat si un videoclip cu melodia "Alo, 112" care va fi difuzat in aceasta campanie de prevenire pe posturile tv muzicale", a declarat pentru ziarul Libertatea comisar sef Niculae Tudorel, seful Serviciului Prevenire din Politia Capitalei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.