Deputata Lavinia Sandru se va casatori pe 21 mai, la Slatina, cu Darius Vilcov, primarul democrat al acestui oras, ceremonia urmand a fi oficiata de adjunctul sau, viceprimar. Cununia religioasa a fost programata o saptamana mai tarziu, la 28 mai, la Neptun, unde, la petrecerea care va avea loc pe plaja si la Crama din statiune, sunt asteptati peste trei sute de invitati.Daca altarul instalat pentru noaptea de Inviere ar fi ramas pe plaja, mirii ar fi optat pentru o ceremonie in aer liber, dar, pentru ca acest lucru nu s-a intamplat, au renuntat la aceasta varianta si au ales sa se cunune in biserica din statiunea de la malul marii.

Nunta Laviniei si a lui Darius va dura nu doar trei zile si trei nopti, ci trei saptamani. Pe 12 iunie, mirii si nasii lor, Cozmin si Gabriela Gusa, sunt asteptati la o a treia petrecere, de data aceasta la Targu-Mures, pentru ca Lavinia reprezinta in Parlament circumscriptia Mures. Si abia apoi vor pleca in luna de miere.Viitoarea doamna Vilcov a declarat ca si-a ales drept nasi "niste oameni deosebiti, care au de mai bine de zece ani o familie model". Cozmin Gusa este si seful Laviniei Sandru pe linie de partid.

Cozmin Gusa se declara fericit sa-i cunune pe cei doi tineri de care-l leaga o stransa prietenie si zile intregi de munca la partid, pe vremea cand toti trei faceau parte din PD. Chestionat in legatura cu apartenenta politica a viitorului sau fin, liderul PIN a declarat: "Oricine si-ar dori sa aiba alaturi un om politic cum este Darius. Eu cu atat mai mult, mai ales ca ii stiu exact calitatile, doar am fost alaturi de el in campania electorala, cand a si iesit primar de Slatina.Dar el are niste optiuni clare si, ca atare, nici eu nu l-am invitat in PIN si nici el nu si-a exprimat dorinta de a pleca din PD". Lavinia Sandru s-a intalnit cu Liliana Turoiu-Udrea, creatoarea care-i este prietena de mai bine de un an, de cand aceasta se ocupa de tinutele ei. Cele doua au decis modelul rochiei si au ales dintre zecile de materiale si dantele aduse special de la Paris.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.