Christina Aguilera va avea o absenta de proportii la nunta ei, in persoana vesnicei sale rivale Britney Spears, pe care o acuza ca a tachinat-o permanent, atat timp cat si-au impartit fanii si onorurile muzicii pop mondiale. Cantareata a subliniat ca singura certitudine de pe lista invitatilor la proxima sa nunta, cu Jordan Bratman, a carei data nu a fost inca precizata, va fi absenta unei alte proaspete doamne si viitoare mamici, Britney Spears.

Turbulenta Aguilera, al carei conflict cu cea care a anuntat ca se retrage momentan din muzica, pentru a se ocupa cum trebuie de copilul pe care il va naste in curand, ii arunca astfel manusa celei care a "uitat" s-o invite la nunta sa din septembrie anul trecut, cu dansatorul Kevin Federline."Nici nu poate fi vorba s-o invit la nunta mea. M-a insultat, deci o voi insulta si eu", a lamurit Aguilera ostilitatile.

Ca si cum n-ar fi fost suficient, Britney a mai primit un afront mortal saptamana trecuta, cand idolul sau, Madonna, cu care de altfel a si impartit in trecut un scandalos sarut la premiile MTV, a refuzat categoric sa fie nasa copilului sau. Desi a fost deceptionata de refuzul divei pop, Britney i-a transmis acesteia, cu eleganta, ca o intelege.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.