La aproape o saptamana de la gafa pe care colegii sai de trust au comis-o, difuzand pe post o imagine cu Mihaela Radulescu trucata in mod obscen, prezentatoarea tv spune ca asteapta o reactie concreta din partea conducerii Antenei 2.

Desi televiziunea a anuntat, printr-un comunicat de presa, suspendarea emisiunii “Scoala vietii”, unde Radulescu a fost denigrata, moderatorii si producatoarea nu au fost concediati inca, spre nemultumirea Mihaelei.

Prezentatoarea “Duminicii in familie”, care a initiat recent o campanie antifumat, este de parere ca imaginea sa a avut mult prea mult de suferit, zilele trecute, pentru a putea trece peste greseala colegilor sai. In asteptarea deciziei pe care conducerea postului Antena 2 o va lua cu privire la soarta emisiunii “Scoala vietii” si a celor implicati in realizarea ei, Mihaela ia in calcul si o eventuala chemare in instanta a colegilor ei. “Asteptam inca masurile finale ale trustului in aceasta privinta. Abia apoi voi lua o decizie atat asupra anumitor masuri, cat si asupra oportunitatii de a da pe cineva in judecata”, a adaugat Radulescu.


Situatia celor trei antenisti, in stand-by

Conducerea televiziunii Antena 2 nu hotarase, pana ieri, daca va incheia definitiv colaborarea cu prezentatorii Andrei Vulpescu si Amy Thera si cu producatoarea tv Andrada Moga.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.