O parodie la campania antifumat sustinuta de Mihaela Radulescu a pus-o pe vedeta trustului Intact intr-o ipostaza mai mult decat penibila, ducand, totodata, la suspendarea unei emisiuni de pe Antena 2.

Campania antifumat, in care protagonista este Mihaela Radulescu, vedeta emisiunii "Duminica in familie" de la Antena 1, a culminat cu un scandal generat de Antena 2, noteaza Cotidianul. Andrei Vulpescu si Amy Thera, colegii de trust ai Mihaelei Radulescu si moderatori ai emisiunii "Scoala vietii", transmisa de Antena 2, au difuzat in timpul editiei din 9 septembrie o parodie la afisul campaniei sustinute de Radulescu, in care se faceau aluzii sexuale la adresa vedetei. Cei doi moderatori, convinsi de autenticitatea sloganului, au sunat-o in direct pe Radulescu, cerandu-i explicatii pentru mesajul sexual. Vulpescu si Thera au explicat ca imaginea este de pe site-ul campaniei, desi aceasta fusese preluata de catre realizatorii emisiunii de pe blogul lui Zoso.

Contactata telefonic in timpul emisiunii, Mihaela Radulescu si-a acuzat colegii de trust de neprofesionalism si a adaugat ca ii pare rau ca lucreaza in acelasi trust, precizeaza Adevarul. "Din punctul meu de vedere sunteti foarte neseriosi si neprofesionisti. Nu am ce sa discut cu voi. Imi pare rau ca lucrez cu voi in acelasi trust", le-a transmis, prin telefon, Mihaela Radulescu.

"Intr-o astfel de situatie absurda si trista, imi indrept spatele si merg demna mai departe. E cumplit sa fii femeie si mama intr-un astfel de context, dar rezisti, ca doar nimeni n-a invins prostia si mitocania, nu? Observ cu bucurie cum niste oameni inteligenti si de onoare au luat o atitudine publica, curajoasa si fara ezitare in favoarea mea si le multumesc - Razvan si Dani de la matinalul Antenei 1, Ilie Nastase si Amalia, Nadia Comaneci si altii... Sa contempli spectacolul jignirii sau lovirii unei femei e mai grav decat daca esti cel care scuipa", a declarat, potrivit Gandul, Mihaela Radulescu despre conjunctura mai mult decat penibila in care s-a trezit fara vina.

"Noi chiar am crezut ca e un mesaj avangardist... A fost o neintelegere", a declarat Amy Thera, colega de trust a Mihaelei, citata de Evenimentul Zilei. "Sunt singura vinovata de situatia creata, este o mare, mare greseala a mea, pentru care imi pare nespus de rau. Mi-am prezentat scuzele in mod public, atat fata de Mihaela, cat si fata de telespectatori“, spune Andrada Moga, producatorul emisiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.