Dupa Grecia si Cipru, turneul de promovare a reprezentantilor Romaniei la Eurovision a continuat cu vizita Luminitei Anghel si a lui Zoli, de la Sistem, in Malta.O intreaga aventura prin aeroportul din Roma, unde s-a facut escala, era cat pe ce sa ii impiedice pe artistii nostri sa ajunga la timp la destinatie.Din fericire, norocul a fost de partea delegatiei romane, care, dupa indelungi asteptari, a reusit sa prinda in mare viteza avionul pentru Malta.

Programul participantilor romani la concursul de anul acesta a fost extrem de incarcat. Inca de la sosirea pe aeroportul din Malta, au fost intampinati cu multa caldura de seful delegatiei malteze, Martin Gauci (pe care Luminita il cunostea din 2002, cand a castigat un trofeu la un festival in Malta), dar si de reporterii unui post de televiziune pentru tineri, dornici sa afle cat mai multe despre artistii romani si melodia lor inca de pe aeroport.

Vizita Luminitei si a lui Zoli a continuat a doua zi cu un adevarat maraton la patru televiziuni, unde au fost invitati la cateva emisiuni.Acest tur de forta s-a incheiat cu intalnirea artistilor nostri cu ministrul Culturii si prim-ministrul Maltei, care au fost foarte interesati sa-i cunoasca personal pe reprezentantii Romaniei la Eurovision.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.