Blonda trupei Sexxy, Julia, si iubitul ei, Bogdan Jianu, vor sa-si oficializeze la Starea Civila relatia pe care o au de patru ani.Cei doi s-au decis ca evenimentul sa aiba loc anul acesta, in toamna, intr-un mod special. Julia spune ca-si doreste o nunta in stil american, la iarba verde, cu ceremonie religioasa in aer liber. Julia si Bogdan s-au cunoscut in urma cu patru ani si de atunci for-meaza un cuplu stabil.

Casatoria este pentru ei doar o problema de timp, asa ca, dupa ce fetele Sexxy vor lansa pe piata noul album si vor incheia un sezon de cantari, vor putea lua si o vacanta in care sa-si puna in aplicare planurile maritale. Julia si-a dorit dintotdeauna o logodna romantica la Paris, iar Bogdan i-a promis o calatorie in Orasul Luminilor la sfarsitul verii, urmand ca nunta sa aiba loc in Romania spre sfarsitul acestui an.

Indragostitii vor o petrecere speciala, in stil american; adica ceremonia religioasa va fi in aer liber, cu scaune pe iarba, preotul urmand sa-i cunune pe pajiste. Nasii cuplului vor fi Romica Tociu (foto mic) si sotia sa, Nicoleta.Comicul vrea haine de la Botezatu, in timp ce mireasa si nasa vor sa se imbrace dupa ultima moda de la Paris.

"Ne-am interesat daca putem face o nunta la iarba verde fiindca la noi, la ortodocsi, nu prea se obisnuieste asa ceva.Am aflat ca se poate si ne-am gandit sa alegem Clubul Diplomatilor sau un restaurant la Sna-gov. Va fi o nunta mare pentru ca si eu si Bogdan avem foarte multi prieteni. Cred ca vom avea peste 500 de invitati", a povestit viitoarea mireasa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.