Dupa Demi Moore, care la varsta de 46 de ani are o relatie cu mai tanarul Ashton Kutcher, 30 de ani, a venit randul unei alte actrite trecute de prima tinerete, Sharon Stone, sa se aventureze intr-o relatie amoroasa cu un "pusti"

Actrita de la Hollywood traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un barbat pe nume Chase Dreyfous, care i-ar putea fi fiu. Cei doi au fost surprinsi in Malibu, in timpul unei iesiri romantice nocturne.

Starul din "Basic Instinct" parea de-a dreptul vrajita de partenerul ei, in timp ce se plimbau tinundu-se de mana.

Actrita si Chase s-au intalnit pentru prima data la inceputul lunii iulie, in timp ce lucrau impreuna pentru organizatia umanitara a vedetei, Planet Hope.

Saptamani mai tarziu, au fost vazuti intr-o postura apropiata la o petrecere din Los Angeles, organizata de creatorul de moda Christian Audigier.

"Este atat de indragostita de el, incat i-a propus sa o insoteasca in Mexic", a declarat o sursa pentru revista InTouch.

Dupa divortul de editorul Phil Bronstein, de acum 4 ani, Sharon a fost in cea mai mare parte a timpului singura. Actrita in varsta de 50 de ani este mama adoptiva a trei baieti: Roan Joseph, de opt ani; Laird Vonne, in varsta de trei ani si Quinn Kelly, de numai doi ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.